Ryba z "po grecku" - Instrukcja.pl

Ryba z "po grecku"

smażona ryba przekładana marchewką

Podobne instrukcje

Roladki z pangi

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 8988

Węzły wędkarskie - TRILENE

Od: instrukcjaPL
Liczba wyświetleń: 34738

Odsłon:  5268  Data dodania:  2009-02-08 22:43:01 
Czy ta instrukcja jest pomocna ?
Tagi:ryba, marchewka

Opis:

2 filety dowolnej ryby (ja użyłam mintaja)jajkobułka tartaolej
4 marchewki2 pietruszkimały seler1-2 łyżki koncentratu pomidorowegosól, pieprz, cukier

Rybę posolić, obtoczyć w jajku i bułce tartej, usmażyć. Marchewki, pietruszki i seler obrać, umyć, zetrzeć na tarce o grubych oczkach lub pokroić w słupki. Podsmażyć na oleju. Dodać pół szklanki wody. Gdy warzywa będą miękkie, dodać koncentrat pomidorowy, sól, pieprz, cukier do smaku. Nałożyć na usmażoną rybę.

Dodaj do ulubionych Zgłoś naruszenie regulaminu

Komentarze (0)


Aby dodać komentarz musisz się zalogować.


Brak komentarzy

Instrukcje od mirelkus85

Sos pieczarkowy

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 69077

Pomidory z farszem

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 8870

Sałatka z szynką

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 17434

Roladki z pangi

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 8988

Zawijańce z serem

Od: mirelkus85
Liczba wyświetleń: 11531